DESFILADES ON HAN PARTICIPAT ARMATS DE MATARÓ

 

GIRONA (1990)

BANYOLES (1999)

MARTORELLES (2001)

MONTBLANC (2002)

MATARÓ (2004)

BADALONA (2005-6-7)

LLEIDA (2007)

TARRAGONA (2008)

 

 

 

 

 

CONCENTRACIÓ D’ARMATS A GIRONA

CLIQUEU PER VEURE FOTOS

Tornar a principi de desfilades

 

CONCENTRACIÓ D’ARMATS A BANYOLES

El 21 de març de 1.999, en motiu de la celebració del 50è Aniversari del Maniple de Manaies de Banyoles, els Armats de Mataró varem ser convidats a la Concentració d’Armats de Catalunya que es va celebrar a Banyoles. A l’Aniversari van participar prop de 1.400 armats d’arreu de Catalunya.

Em de dir que l’acte en quan a organització, es mereix un 10, un excel.lent pels Manaies de Banyoles que varen saber organitzar una festa molt difícil de superar.

De Mataró vam sortir cap a Banyoles amb quatre autocars, dos d’Armats i dos d’acompanyants. Els Armats de Mataró varem anar a Banyoles amb la nostra formació habitual però amb una sorpresa per a tothom, la formació l’obria una quadriga romana que va ser admirada i el.logiada per molta gent. A les 16,00 hores va començar una desfilada d’Armats pels carrers de Banyoles, imagineu-vos 2 Km d’Armats desfilant uns darrera dels altres, era impressionant. El recorregut ens portava a uns carrers amples on cada un dels maniples feia les seves evol.lucions i quadres esperonats pels aplaudiments de la gent que omplia els carrers de Banyoles. El punt algit de la desfilada era l’arribada a la plaça on es trobaven les autoritats assistents a l’acte. Hi van haver parlaments per part d’algunes autoritats de Banyoles i també es va agrair la participació a tots els grups d’assistents. A les 20,00 hores arribarem a lloc per canviar-nos i donar per acabada la desfilada. La cosa va continuar amb un sopar ofert gratuïtament pels Manaies de Banyoles als prop de 1400 armats participants. El sopar va ser servit en un poliesportiu i sincerament la qualitat i el servei van ser admirables. També i van haver obsequis per a tots. A les 11,30 hores tornàvem cap a Mataró, el viatge de tornada va ser dur i mes dura l’arribada degut a que varem tenir de descarregar tot el material i col.locar-lo al local, l’endemà era dilluns i era dia de treball i de cole.

De ben segur que per tots els que hi vam participar, serà un dia difícil d’oblidar i que ens agradaria en un futur no molt llunyà, poder ser els organitzadors d’una festa similar cel.lebrada a Mataró.

Els Armats de Mataró varem fer esclatar la gran majoria dels aplaudiments dels assistents d’arreu. Fins i tot vam ser felicitats per la gran majoria dels grups d’altres armats participants. No van ser pas comentaris aïllats dient que érem els que desfilàvem amb mes seriositat, o que la nostra indumentària era la mes vistosa i mes ven conservada.

 

Tornar a principi de desfilades

 

CONCENTRACIÓ D’ARMATS A MARTORELLES

El 25 de març de 2001, els Armats de Mataró vam ser convidats a la 1ª Concentració d’Armats de Martorelles. Van participar 22 grups d’armats.

Els Armats de Mataró vam ser el grup mes nombrós en quant a participants i també el grup que vam despertar mes admiració i els aplaudiments més abundants per part de tot el públic, tot això, degut a la nostra seriositat.

La jornada va ser llarga, sortida de Mataró a les 7 del mati i tornada (sense haver dinat) a les 4 de la tarda. Però tot i això ho vam passar molt be i va ser un dia complert, llàstima que l’organització no va estar a l’alçada de les circumstàncies, però era la primera vegada que Martorelles feia quelcom així i estem segurs que per la propera vegada hauran pres bona nota.

 

Tornar a principi de desfilades

DESFILADA A MONTBLANC

El 17 de març de l’any 2002, els Armats de Mataró ens vam desplaçar a la bonica ciutat de Montblanc (Tarragona) per a participar en la "X TROBADA D’ARMATS DE MONTBLANC" a la que havíem sigut convidats.

A les 6 del mati, sortien dos autocars i una petita furgoneta amb tots els integrants de la formació i tot el material (que no es poc) necessari per la desfilada. Un altre autocar d’acompanyants va sortir a dos quarts de vuit del mati.

En arribar a Montblanc, el temps no pintava massa be, estava espurnejant, vàrem descarregar el material i seguidament l’esmorzar ofert per Montblanc a tots els participants a la trobada; 17 colles d’Armats de la província de Tarragona, Manresa, Juneda i Mataró.

Cap a les 11 hores va començar la desfilada amb una pluja no massa forta, però que nos ens va deixar fins passada una hora. Els Armats de Mataró al cap de tots, érem la colla mes nombrosa de totes les participants. Realment era bonic, llàstima del temps, veure tots els Armats desfilar per les muralles de la ciutat i per tot un seguit de carrers fins arribar a la plaça de Sant Francesc on vàrem fer un combat molt aplaudit pel públic i autoritats assistents. En acabar, pas lleuger i cap a canviar-nos.

La cosa no va acabar aquí, un cop tots canviats i tot el material posat en els autocars, ens vàrem desplaçar els tres autocars a la vila de El Serral per dinar tots junts en el restaurant Sant Cosme i Sant Damià. Desprès de dinar música i fins i tot alguns es van animar a ballar. Ales 17 hores empreníem el viatge cap a Mataró on arribarem a dos quarts de nou del vespre. Un dia molt complert.

 

Tornar a principi de desfilades

 

CONCENTRACIÓ D'ARMATS A MATARÓ

   

 

DESFILADA A BADALONA

   

 

CONCENTRACIÓ D'ARMATS A LLEIDA

   

 

DESFILADA A TARRAGONA