TROBADA D'ARMATS DE CATALUNYA


A principis de l'any 2002 la Junta dels Armats de Mataró es va plantejar la possibilitat d'organitzar una Trobada d'Armats d'arreu de Catalunya a la nostra ciutat. Es comencà a posar fil a l'agulla doncs la il.lusió n'era molta però es va topar amb molts impediments aliens fins el punt que una vegada anunciada la Trobada d'Armats i molt a pesar dels organitzadors, no es va poder portar a terme a l'any 2003.

Sense caure en el desànim, es va plantejar per l'any 2004 i en podeu estar ben segurs de que s'han hagut de superar moltes adversitats i emprar moltes i moltes hores de treball, però al cap i a la fi "a la segona ha estat la vençuda" la Trobada d'Armats d'arreu de Catalunya a Mataró el 2004 ha estat ja una realitat.

Aprofitem l'avinentesa en nom de tota la Junta dels Armats de Mataró per donar les gràcies a tots els estaments públics, empreses, botigues i totes aquelles persones que amb la seva col.laboració han fet possible la organització d'aquest esdeveniment.
Per part dels Armats de Mataró, s'intentà que durant aquest dia de Trobada tots el manípuls participants s' haguessin sentit com a casa seva, i si alguna cosa no ha surtit lo bé que es podia esperar, demanem disculpes. Donar gràcies per l'assistència amb el desitg que tots hagim passat una bona diada i que amb el pas del temps no se'ns esborri el bon record que n'haguem obtingut d'aquesta jornada.


Anar a participants   Anar a col.laboradors